QUI DIU QUE L’ENTREPÀ NO POT SER UNA DELICATESSEN? NOSALTRES L’HEM REINVENTAT

Carn extraordinària, de primera qualitat i madurada a l’extrem fins a convertir-la en una joia per als sentits.                                                                    Des de la vedella fins al bou, passant per la vaca vella. increïbles combinacions que traslladem al món del pa.                                                                          Una experiència sensorial irrepetible.                  Benvingut a lomobajo, carnívor.
LA NOSTRA MADURACIÓ: ALQUÍMIA DE SABORS
vedella
vaca vella
Bou
Dies 20
30
120
365 Dies
Asssentat
maduració
maduració extrema
días
20
Ternera
Asentado
30
Vaca vieja
Maduración
120
Buey
Maduración extrema
365
Previous
Next
NO ÉS EL MATEIX MENJAR CARN DE BOU, VACA VELLA O VEDELLA
La nostra carn de bou prové d’animals de més de 5 anys, alimentats en pastures de forma saludable. trobar un bou que compleixi amb els nostres requisits és una tasca artesanal que requereix de temps. la seva carn és sedosa, de textura tendra i sabor molt potent. per vaca vella ens referim a vaques mares o lleteres de més de 3 anys, alimentades amb cereals de màxima qualitat. la seva textura és tendra i té un sabor molt potent però equilibrat. la nostra vedella és carn procedent de femelles joves. destaca per la seva textura molt tendra, suau i sucosa. el seu punt de maduració, molt curt, realça el seu sabor.
EL NOSTRE PROCÉS DE COCCIÓ: PURA PRECISIÓ CULINÀRIA
Tenim 4 brases per a diferents tipus de cocció, a diferents altures i temperatures. templem la carn i la deixem a certa distància de la brasa perquè guanyi calor sense coure’s. quan l’interior de la carn ha arribat al seu punt, la segellem. aquest últim pas, es realitza entre 36 i 40 graus i sota la supervisió d’un termòmetre carni. un espectacle de precisió.

TENIM ENTRE MANS LES MILLORS RACES DEL MÓN

No hi ha dos animals iguals. cada raça és diferent. per això, analitzem la traçabilitat de les nostres peces. la carn té una història. i volem valorar-la: origen, alimentació, activitat física, caràcter. tot arriba al nostre plat. i ho hem seleccionat per a tu.

Rossa Gallega

De: Galícia Carn de textura fibrosa i sabor intens. Ideal per al consum expert.

Alistana Sanabresa

De: Castella i Lleó Una de les millors carns castellanes. Destaca per la seva producció limitada

Frisona

De: Regió frisosajona El seu aroma i textura recorden a la mantega. Ideal per a tots els paladars

Asturiana de les Valls

De: Astúries Carn molt magra i amb un baix nivell de greix infiltrat

Avileña

De: Castella i Lleó Carn de textura fina i molt sucosa. En boca destaca per la seva intensitat

Parda Alpina

Origen: Alpes Sabor suave, de textura algo cremosa y sabor ligeramente ácido.

Sayaguesa

De: Castella i Lleó Raça de gran puresa genètica i amb un bon nivell de greix infiltrat

Barrosa

De: Portugal Sabor llarg i profund. Textura suau amb notes làcties.

Maronesa

De: Portugal Destaca per la seva producció limitada. Sabor delicat i equilibrat.

BRUNA DELS PIRINEUS

Origen: Pirineus

Bruna fa referencia al color marró de la vaca. De sabor suau per a tots els paladars.

Wagyu

Origen: Japó

El nostre Wagyu és de procedència nacional. Carn extremadament tendra i sucosa.

Angus

Origen: Escòcia

El nostre Angus és de procedència nacional. Es caracteritza per la seva suculenta i sedosa carn.

Rossa Gallega

De: Galícia Carn de textura fibrosa i sabor intens. Ideal per al consum expert

Alistana Sanabresa

De: Castella i Lleó Una de les millors carns castellanes. Destaca per la seva producció limitada

Frisona

De: Regió frisosajona El seu aroma i textura recorden a la mantega. Ideal per a tots els paladars

Asturiana de les Valls

De: Astúries Carn molt magra i amb un baix nivell de greix infiltrat

Avileña

De: Castella i Lleó Carn de textura fina i molt sucosa. En boca destaca per la seva intensitat

Parda Alpina

De: Alps Sabor suau, de textura una mica cremosa i sabor lleugerament àcid

Sayaguesa

De: Castella i Lleó Raça de gran puresa genètica i amb un bon nivell de greix infiltrat

Barrosa

De: Portugal Sabor llarg i profund. Textura suau amb notes làcties.

Maronesa

De: Portugal Destaca per la seva producció limitada. Sabor delicat i equilibrat.

BRUNA DELS PIRINEUS

Origen: Pirineus

Bruna fa referencia al color marró de la vaca. De sabor suau per a tots els paladars.

Wagyu

Origen: Japó

El nostre Wagyu és de procedència nacional. Carn extremadament tendra i sucosa.

Angus

Origen: Escocia

El nostre Angus és de procedència nacional. Es caracteritza per la seva suculenta i sedosa carn.
Fer una reserva
No es necessita reserva excepte: Grups de més de 10 persones i esdeveniments privats, poseu-vos en contacte amb nosaltres AQUI
Horari
De dilluns a diumenge: 13:00h – 24:00h
Contacte
Carrer d’Aragó 283-285 08009 Barcelona VEURE MAPA T. +34 93 519 30 00
Cookie Consent with Real Cookie Banner