UNA EXPERIÈNCIA EXQUISIDA. ÚNICA AL MÓN. NO NOMÉS PEL NOSTRE PRODUCTE, SINÓ PER LA MANERA DE TRACTAR-LO

Seleccionem personalment les peces més nobles que ens ofereix el mercat. Les madurem com ningú abans ho ha fet. Sense pressa. Des de la vedella fins al bou, passant per la vaca vella. Busquem sabors potents, textures sedoses i coccions místiques. De la natura, al plat. Del món, a Barcelona. Benvingut a LomoAlto, carnívor.
LA NOSTRA MADURACIÓ: ALQUÍMIA DE SABORS
VEDELLA
VACA VELLA
BOU
Dies 20
30
120
365 Dies
REPOSAT
MADURACIÓ
MADURACIÓ EXTREMA
dies
20
VEDELLA
REPOSAT
30
VACA VELLA
MADURACIÓ
120
BOU
MADURACIÓ EXTREMA
365
Previous
Next
NO ÉS EL MATEIX MENJAR CARN DE BOU, VACA VELLA O VEDELLA
La nostra carn de bou prové de caps de bestiar de més de 5 anys, alimentats en pastures de forma saludable. Trobar un bou que compleixi amb els nostres requisits és una tasca artesanal que vol temps. La seva carn és sedosa, de textura tendra i sabor molt potent. Per vaca vella ens referim a vaques mares o lleteres de més de 3 anys, alimentades amb cereals de màxima qualitat. La seva textura és tendra i té un sabor molt potent però equilibrat. La nostra vedella és carn procedent de femelles joves. Destaca per la seva textura molt tendra, suau i sucosa. El seu punt de maduració, molt curt, realça el seu sabor.
EL NOSTRE PROCÉS DE COCCIÓ: PURA PRECISIÓ CULINÀRIA
Tenim 4 brases per a diferents tipus de cocció, a diferents altures i temperatures. Temperem la carn i la deixem a certa distància de la brasa perquè guanyi calor sense coure’s. Quan l’interior de la carn ha arribat al seu punt, la segellem. Aquest últim pas, es realitza entre 36 i 40 graus i sota la supervisió d’un termòmetre carni. Tot un espectacle de precisió!

TENIM ENTRE MANS LES MILLORS RACES DEL MÓN

No hi ha dos animals iguals. Cada raça és diferent. Per això, vam analitzar la traçabilitat de les nostres peces. La carn té una història. I volem valorar-la: origen, alimentació, activitat física, caràcter. Tot arriba al nostre plat. I ho hem seleccionat per a tu.

ROSSA GALLEGA

Origen: Galícia Carn de textura fibrosa i sabor intens. Ideal per al consum expert.

Alistana Sanabresa

Origen: Castella i Lleó Una de les millors carns castellanes. Destaca per la seva producció limitada.

Frisona

Origen: Regió frisosaxona El seu aroma i textura són com els de la mantega. Ideal per a tots els paladars.

ASTURIANA DE LES VALLS

Origen: Astúries Carn molt magre i amb un baix nivell de grassa infiltrada.

AVILESA

Origen: Castilla y León Carn de textura fina i molt sucosa. En boca destaca per la seva intensitat.

BRUNA ALPINA

Origen: Alps Sabor suau, de textura una mica cremosa i sabor lleugerament àcid.

Sayaguesa

Origen: Castella i Lleó Raça de gran puresa genètica i amb un bon nivell de greix infiltrat.

Barrosa

Origen: Portugal Sabor llarg i profund. Textura suau amb notes làcties.

Maronesa

Origen: Portugal Destaca per la seva producció limitada. Sabor delicat i equilibrat.

ROSSA GALLEGA

Origen: Galícia Carn de textura fibrosa i sabor intens. Ideal per al consum expert.

Alistana Sanabresa

Origen: Castella i Lleó Una de les millors carns castellanes. Destaca per la seva producció limitada.

Frisona

Origen: Regió frisosaxona El seu aroma i textura són com els de la mantega. Ideal per a tots els paladars.

ASTURIANA DE LES VALLS

Origen: Astúries Carn molt magre i amb un baix nivell de grassa infiltrada.

AVILESA

Origen: Castella i Lleó Carn de textura fina i molt sucosa. En boca destaca per la seva intensitat.

BRUNA ALPINA

Origen: Alps Sabor suau, de textura una mica cremosa i sabor lleugerament àcid.

Sayaguesa

Origen: Castella i Lleó Raça de gran puresa genètica i amb un bon nivell de greix infiltrat.

Barrosa

Origen: Portugal Sabor llarg i profund. Textura suau amb notes làcties.

Maronesa

Origen: Portugal Destaca per la seva producció limitada. Sabor delicat i equilibrat.

PECES SERVIDES AMB TOTA MENA DE LUXES

A LomoAlto servim carns madurades de bou, vaca vella i vedella d’ extrema qualitat. Els nostres menús degustació inclouen les millors races del mercat. El nostre personal especialitzat et mostrarà les peces que més s‘adaptin al teu paladar. Gaudirem del moment del tall a la teva taula. I l’emplatarem sota la llum d’una làmpada tèrmica que mantindrà la carn a la temperatura ideal. LomoAlto no és un restaurant. És una experiència culinària.

DESCOBREIX LA NOSTRA SALA PRIVADA

La sala privada Pau Claris és l’espai ideal per a les teves celebracions de grup, amb capacitat de fins a 40 persones i ubicada al centre de Barcelona. Entra i descobreix-ne més!

FER UNA RESERVA

En cas de grups de més de 10 persones i esdeveniments privats, poseu-vos en contacte amb nosaltres AQUÍ
Horari
Tots els dies de 13 a 16:00h i de 20 a 23:00h
Contacte
Carrer d’Aragó 283-28508009 Barcelona

VEURE MAPA

T. +34 93 519 30 00