Origen: Galícia
Carn de textura fibrosa i sabor intens. Ideal per al consum expert.Origen: Castella i Lleó
Una de les millors carns castellanes. Destaca per la seva producció limitada.Origen: Regió frisosaxona
El seu aroma i textura són com els de la mantega. Ideal per a tots els paladars.Origen: Astúries
Carn molt magre i amb un baix nivell de grassa infiltrada.Origen: Castilla y León
Carn de textura fina i molt sucosa. En boca destaca per la seva intensitat.Origen: Alps
Sabor suau, de textura una mica cremosa i sabor lleugerament àcid.Origen: Castella i Lleó
Raça de gran puresa genètica i amb un bon nivell de greix infiltrat.Origen: Portugal
Sabor llarg i profund. Textura suau amb notes làcties.Origen: Portugal
Destaca per la seva producció limitada. Sabor delicat i equilibrat.Origen: Pirineus
Bruna fa referencia al color marró de la vaca. De sabor suau per a tots els paladars.Origen: Japó
El nostre Wagyu és de procedència nacional. Carn extremadament tendra i sucosa.Origen: Escòcia
El nostre Angus és de procedència nacional. Es caracteritza per la seva suculenta i sedosa carn.Origen: Galícia
Carn de textura fibrosa i sabor intens. Ideal per al consum expert.Origen: Castella i Lleó
Una de les millors carns castellanes. Destaca per la seva producció limitada.Origen: Regió frisosaxona
El seu aroma i textura són com els de la mantega. Ideal per a tots els paladars.Origen: Astúries
Carn molt magre i amb un baix nivell de grassa infiltrada.Origen: Castella i Lleó
Carn de textura fina i molt sucosa. En boca destaca per la seva intensitat.Origen: Alps
Sabor suau, de textura una mica cremosa i sabor lleugerament àcid.Origen: Castella i Lleó
Raça de gran puresa genètica i amb un bon nivell de greix infiltrat.Origen: Portugal
Sabor llarg i profund. Textura suau amb notes làcties.Origen: Portugal
Destaca per la seva producció limitada. Sabor delicat i equilibrat.Origen: Pirineus
Bruna fa referencia al color marró de la vaca. De sabor suau per a tots els paladars.Origen: Japó
El nostre Wagyu és de procedència nacional. Carn extremadament tendra i sucosa.Origen: Escòcia
El nostre Angus és de procedència nacional. Es caracteritza per la seva suculenta i sedosa carn.La sala privada Pau Claris és l’espai ideal per a les teves celebracions de grup, amb capacitat de fins a 40 persones i ubicada al centre de Barcelona. Entra i descobreix-ne més!
Tots els dies de 13 a 16:00 h i de 20 a 23:00 h