QUI DIU QUE L’ENTREPÀ NO POT SER UNA DELICATESSEN? NOSALTRES L’HEM REINVENTAT

Carn extraordinària, de primera qualitat i madurada a l’extrem fins a convertir-la en una joia per als sentits.
Des de la vedella fins al bou, passant per la vaca vella. Increïbles combinacions que traslladem al món del pa.
Una experiència sensorial irrepetible.
Una experiència sensorial irrepetible.

LA NOSTRA MADURACIÓ: ALQUÍMIA DE SABORS

VEDELLA

VACA VELLA

BOU

Dies 20

30

120

365 Dies

ASSENTAT

MADURACIÓ

MADURACIÓ EXTREMA

días
20


VEDELLA


ASSENTAT



30


VACA VELLA


MADURACIÓ



120


BOU


MADURACIÓ EXTREMA



365

NO ÉS EL MATEIX MENJAR CARN DE BOU, VACA VELLA O VEDELLA

La nostra carn de bou prové de caps de bestiar de més de 5 anys, alimentats en pastures de forma saludable.
Trobar un bou que compleixi amb els nostres requisits és una tasca artesanal que vol temps.
La seva carn és sedosa, de textura tendra i sabor molt potent.
Per vaca vella ens referim a vaques mares o lleteres de més de 3 anys, alimentades amb cereals de màxima qualitat.
La seva textura és tendra i té un sabor molt potent però equilibrat. La nostra vedella és carn procedent de femelles joves.
Destaca per la seva textura molt tendra, suau i sucosa. El seu punt de maduració, molt curt, realça el seu sabor.

EL NOSTRE PROCÉS DE COCCIÓ: PURA PRECISIÓ CULINÀRIA

Tenim 4 brases per a diferents tipus de cocció, a diferents altures i temperatures.
Temperem la carn i la deixem a certa distància de la brasa perquè guanyi calor sense coure’s.
Quan l’interior de la carn ha arribat al seu punt, la segellem.
Aquest últim pas, es realitza entre 36 i 40 graus i sota la supervisió d’un termòmetre carni.
Tot un espectacle de precisió!

TENIM ENTRE MANS LES MILLORS RACES DEL MÓN

No hi ha dos animals iguals. Cada raça és diferent. Per això, vam analitzar la traçabilitat de les nostres peces. La carn té una història.
I volem valorar-la: origen, alimentació, activitat física, caràcter. Tot arriba al nostre plat. I ho hem seleccionat per a tu.

ROSSA GALLEGA

Origen: Galicia


Carn de textura fibrosa i sabor intens. Ideal per al consum expert.

Alistana Sanabresa

Origen: Castilla i Lleó


Una de les millors carns castellanes. Destaca per la seva producció limitada.

Frisona

Origen: Regió frisosaxona


El seu aroma i textura són com els de la mantega. Ideal per a tots els paladars.

ASTURIANA DE LES VALLS

Origen: Astúries


Carn molt magra i amb un baix nivell de grassa infiltrada.

AVILESA

Origen: Castilla y Lleó


Carn de textura fina i molt sucosa. En boca destaca per la seva intensitat.

BRUNA ALPINA

Origen: Alps


Sabor suau, de textura una mica cremosa i sabor lleugerament àcid.

Sayaguesa

Origen: Castilla y Lleó


Raça de gran puresa genètica i amb un bon nivell de greix infiltrat.

Barrosa

Origen: Portugal


Sabor llarg i profund. Textura suau amb notes làcties.

Maronesa

Origen: Portugal


Destaca per la seva producció limitada. Sabor delicat i equilibrat.

BRUNA DELS PIRINEUS

Origen: Pirineus

Bruna fa referencia al color marró de la vaca. De sabor suau per a tots els paladars.

Wagyu

Origen: Japó


El nostre Wagyu és de procedència nacional. Carn extremadament tendra i sucosa.

Angus

Origen: Escòcia


El nostre Angus és de procedència nacional. Es caracteritza per la seva suculenta i sedosa carn.

FER UNA RESERVA

No es necessita reserva excepte:
rups de més de 10 persones i esdeveniments privats, poseu-vos en contacte amb nosaltres AQUI

Horari

De dilluns a diumenge: de 13 a 16:00h y de 19:30 a 23:00h.

CONTACTE

Carrer d’Aragó 283-285
08009 Barcelona

VEURE MAPA

T. +34 93 519 30 00