MADURACIONS AMB NOM I COGNOM


ELS PADRINS DE LOMOALTO

Des de LomoAlto hem arrancat una iniciativa perquè les nostres peces estrella tinguin padrí. Personatges rellevants del món de la gastronomia apadrinen les nostres peces de bouvaca vella que maduren durant mig any a la cambra del nostre propi restaurant.

Durant els mesos de maduració de la peça, el padrí és testimoni de la seva evolució i celebra el seu posterior ‘descuelgue’, així com també col·labora en l’elaboració del menú degustació de la seva peça apadrinada.

Amb aquesta acció volem fer difusió i donar visibilitat al procés de la CARN MADURADA.


Pep Nogué i 'La Montañesa'


Helena Furtado i 'Dulce'

@pepnogue

@helenafurtado

Cuiner i director gastronòmic del CIB.

Periodista i participant de MasterChef Brasil 2021.


Arnau Paris i 'Elegante'


Clara P. Villalon i 'Isidra'

@arnaumchef9

@clarapvillalon

Cuiner i guanyador de MasterChef 9. 

Cuinera, participant de MasterChef 1 i jurat de Bake Off España.

Pep Nogué i 'La Montañesa'
@pepnogue

Cuiner i director gastronòmic del CIB.

Helena Furtado i 'Dulce'
@helenafurtado

Periodista i participant de MasterChef Brasil 2021.

Arnau Paris i 'Elegante'
@arnaumchef9

Cuiner i guanyador de MasterChef 9.

Clara P. Villalon i 'Isidra'
@clarapvillalon

Cuinera, participant de MasterChef 1 i jurat de Bake Off España.

Disfruta nuestro nuevo
menú edición limitada
Disponible hasta agotar existencias
RESERVA AHORA

FER UNA RESERVA

En cas de grups de més de 10 persones i esdeveniments privats, poseu-vos en contacte amb nosaltres AQUÍ

Horari

Tots els dies de 13 a 16:00h i de 19:30 a 23:00h

Contacte

Carrer d’Aragó 283-285 08009 Barcelona

VEURE MAPA

T. +34 93 519 30 00