UNA EXPERIÈNCIA EXQUISIDA. ÚNICA AL MÓN. NO NOMÉS PEL NOSTRE PRODUCTE, SINÓ PER LA MANERA DE TRACTAR-LO

Seleccionem personalment las peces més nobles que ens ofereix el mercat.
Les madurem com ningú abans ho ha fet. Sense pressa.
Des de la vedella fins al bou, passant per la vaca vella.
Busquem sabors potents, textures sedoses i coccions místiques.
De la natura, al plat. Del món, a Barcelona.
Benvingut a LomoAlto, carnívor.

LA NOSTRA MADURACIÓ: ALQUÍMIA DE SABORS

vedella

vaca vella

Bou

Dies 20

30

120

365 Dies

Reposat

maduració

maduració extrema

dies
20
Vedella
Reposat
30
Vaca vella
Maduració
120
Bou
Maduració extrema
365
Previous
Next

NO ÉS EL MATEIX MENJAR CARN DE BOU, VACA VELLA O VEDELLA

La nostra carn de bou prové de caps de bestiar de més de 5 anys, alimentats en pastures de forma saludable.
Trobar un bou que compleixi amb els nostres requisits és una tasca artesanal que vol temps.
La seva carn és sedosa, de textura tendra i sabor molt potent.
Per vaca vella ens referim a vaques mares o lleteres de més de 3 anys, alimentades amb cereals de màxima qualitat.
La seva textura és tendra i té un sabor molt potent però equilibrat. La nostra vedella és carn procedent de femelles joves.
Destaca per la seva textura molt tendra, suau i sucosa. El seu punt de maduració, molt curt, realça el seu sabor.

EL NOSTRE PROCÉS DE COCCIÓ: PURA PRECISIÓ CULINÀRIA

Tenim 4 brases per a diferents tipus de cocció, a diferents altures i temperatures.
Temperem la carn i la deixem a certa distància de la brasa perquè guanyi calor sense coure’s.
Quan l’interior de la carn ha arribat al seu punt, la segellem.
Aquest últim pas, es realitza entre 36 i 40 graus i sota la supervisió d’un termòmetre carni.
Tot un espectacle de precisió!

TENIM ENTRE MANS LES MILLORS RACES DEL MÓN

No hi ha dos animals iguals. Cada raça és diferent. Per això, vam analitzar la traçabilitat de les nostres peces. La carn té una història.
I volem valorar-la: origen, alimentació, activitat física, caràcter. Tot arriba al nostre plat. I ho hem seleccionat per a tu.

ROSSA GALLEGA

Origen: Galicia

Carn de textura fibrosa i sabor intens. Ideal per al consum expert.

Alistana Sanabresa

Origen: Castilla i Lleó

Una de les millors carns castellanes. Destaca per la seva producció limitada.

Frisona

Origen: Regió frisosaxona

El seu aroma i textura són com els de la mantega. Ideal per a tots els paladars.

ASTURIANA DE LES VALLS

Origen: Astúries

Carn molt magre i amb un baix nivell de grassa infiltrada.

AVILESA

Origen: Castilla i Lleó

Carn de textura fina i molt sucosa. En boca destaca per la seva intensitat.

BRUNA ALPINA

Origen: Alps

Sabor suau, de textura una mica cremosa i sabor lleugerament àcid.

Sayaguesa

Origen: Castilla i Lleó

Raça de gran puresa genètica i amb un bon nivell de greix infiltrat.

Barrosa

Origen: Portugal

Sabor llarg i profund. Textura suau amb notes làcties.

Maronesa

Origen: Portugal

Destaca per la seva producció limitada. Sabor delicat i equilibrat.

BRUNA DELS PIRINEUS

Origen: Pirineus

Bruna fa referencia al color marró de la vaca. De sabor suau per a tots els paladars.

WAGYU

Origen: Japó

El nostre Wagyu és de procedència nacional. Carn extremadament tendra i sucosa.

ANGUS

Origen: Escòcia

El nostre Angus és de procedència nacional. Es caracteritza per la seva suculenta i sedosa carn.

ROSSA GALLEGA

Origen: Galicia

Carn de textura fibrosa i sabor intens. Ideal per al consum expert.

Alistana Sanabresa

Origen: Castilla i Lleó

Una de les millors carns castellanes. Destaca per la seva producció limitada.

Frisona

Origen: Regió frisosaxona

El seu aroma i textura són com els de la mantega. Ideal per a tots els paladars.

ASTURIANA DE LES VALLS

Origen: Astúries

Carn molt magre i amb un baix nivell de grassa infiltrada.

AVILESA

Origen: Castilla i Lleó

Carn de textura fina i molt sucosa. En boca destaca per la seva intensitat.

BRUNA ALPINA

Origen: Alps

Sabor suau, de textura una mica cremosa i sabor lleugerament àcid.

Sayaguesa

Origen: Castilla i Lleó

Raça de gran puresa genètica i amb un bon nivell de greix infiltrat.

Barrosa

Origen: Portugal

Sabor llarg i profund. Textura suau amb notes làcties.

MARONESA

Origen: Portugal

Destaca per la seva producció limitada. Sabor delicat i equilibrat.

BRUNA DELS PIRINEUS

Origen: Pirieneus

Bruna fa referencia al color marró de la vaca. De sabor suau per a tots els paladars.

Wagyu

Origen: Japó

El nostre Wagyu és de procedència nacional. Carn extremadament tendra i sucosa.

Angus

Origen: Portugal

El nostre Angus és de procedència nacional. Es caracteritza per la seva suculenta i sedosa carn.
Previous
Next

PECES SERVIDES AMB TOTA MENA DE LUXES

A LomoAlto servim carns madurades de bou, vaca vella i vedella d’ extrema qualitat.
Els nostres menús degustació inclouen les millors races del mercat.
El nostre personal especialitzat et mostrarà les peces que més s‘adaptin al teu paladar.
Gaudirem del moment del tall a la teva taula.
I l’emplatarem sota la llum d’una làmpada tèrmica que mantindrà la carn a la temperatura ideal.
LomoAlto no és un restaurant. És una experiència culinària.

DESCOBREIX LA NOSTRA SALA PRIVADA

La sala privada Pau Claris és l’espai ideal per les teves celebracions de grup,
amb capacidad de fins 55 persones i ubicada al centre de Barcelona.
¡Entra i descobreix-ne més!

FER UNA RESERVA

En cas de grups de més de 10 persones i esdeveniments privats, poseu-vos en contacte amb nosaltres AQUÍ

Horari

Tots els dies de 13 a 16:00h i de 19:30 a 23:00h

Contacte

Carrer d’Aragó 283-285 08009 Barcelona

VEURE MAPA

T. +34 93 519 30 00